Belladonna

Belladonnan eli Inkerin vanhemmat ovat Rowanberries Gansteri ja Alppiapina. Kiinnostuin tästä yhdistelmästä ja bonuksena takana on omaa kasvatuslinjaa. Inkerin rinnalla kasvavat samaa ikäluokkaa olevat mäykyt, Ursula ja Ulriikka, niin vauhtia riittää!

Inkeri aloitti näyttelyuransa syyskuussa 2023. Lahdessa Inkeri oli pikkupentujen luokassa, ja oli silti rop sekä jatkossa vielä ryp 3. Tuomarina oli Hilkka Salohalla. Arvostelu: 5 kk vanha pentu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen kallo ja kuono. Purenta vaiheessa. Kauniit silmät. Hyvät korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja ja häntä. Erinomainen eturinta. Riittävä rintakehän pituus. Erinomaiset kulmaukset. Riittävän karkea karvapeite. Erinomaiset liikkeet.
Lokakuussa Inkeri osallistui jälleen pentunäyttelyihin Lahdessa. Inkeri oli ppek 1, kp. Onnenkäpälän Ursula voitti vanhemmat pennut ja Inkeri nuoremmat. Tyttöset kisasivat vastakkain ja Ursula voitti. Näyttelyissä oli ilmoitettuna 11 kk mäykkyä, joista kaksi oli uroksia. Näyttelyissä oli yhteensä yli 900 pentua.
Vuoden lopulla Inkeri oli Helsingissä Voittaja Puppy Showssa vsp.

Inkerin sukutaulu ja muuta tietoa

Inkeri 3 kk
5 kk
Inkeri Messarissa pentunäyttelyissä vuonna 2023. Tuloksena vsp.