Gozzytix Lexiconia

Minulle tarjoutui tilaisuus antaa koti Tiina Vuorion kasvatille, Gozzytix Lexiconialle. Isä on Sansoi Ässähai ja emä on Gozzytix Justainoa. Jorma on syntynyt marraskuussa 2021. Koira on rohkea ja reipas. Jorma asustaa siskoni, Kirsin, luona.

Jorma on ollut näyttelyissä komea ja reipas ja on pärjännyt kehissä vallan mainiosti. Jorma oli mäyräkoiraerkkarissa 2022 pentujen BIS 2 ja heti junnuikäisenä syyskuussa 2022 BIS 1. Loppukehän tuomarina oli Paavo Mattila. Messarissa Jorma oli loppuvuonna Juniori Voittaja Ja Helsinki Junior Winner.

Vuoden 2023 Viron Voittajassa Jorma oli vsp saaden Viron Voittaja 2023 -tittelin. Jorman emä oli rop. Tuomarina toimi Gopi Krishnan Malesiasta. Viron mäykkyerkkarissa Jorma oli BIS 3 saaden Club Winner -tittelin. Tuomarina toimi Markku Lampero. Vuonna 2023 Jorma oli mäykkyerkkarissa vsp, emä oli rop.

Vuoden 2023 Jorma sijoittui useamman kerran ryp- ja bis-kehissä. Suomen Kennelliiton Vuoden näyttelykoira -kilpailussa Jorma sijoittui sijalle 7/100. Helsinki Winnerissä Jorma sai tittelin Messarin näyttelyissä.

Jorma sai vuoden 2023 aikana pari pesuetta. Useampi pentu on käynyt pentunäyttelyissä tepastellen jopa hienoille sijoituksille. Lisätietoja pennuista näkyy alla olevan linkin takaa.

Tammikuussa 2024 alkoivat taas näyttelyt ja Jorma käväisi Kajaanissa ollen Jetta Jetta Tschokkisen arvioimana AVO ERI, SA, PU 1, ROP, CACIB. Ryhmäkesäsä Paavo Mattila valitsi jotman toiseksi.

Helmikuussa 2024 olimme Champions of Champions & Veterans of Veterans -gaalassa, sillä Jorma sijoittui v. 2023 Suomen Kennelliiton Vuoden näyttelykoira -kilpailussa. Jormalla oli siellä mukavaa. Jorma laukkasi ramppia pitkin lavalle 🙂

Gozzytix Lexiconian sukutaulu ja muuta tietoa

Kuvaaja: Tiina Vuorio
Messari 2022
Kesä 2023. Kuva: Markku Lampero.
Messari 2023
Champions of Champions -gaala v. 2024