Firesoul

C.I.B C.I.E FI KVA-L FI MVA CR MVA SE MVA EE MVA LT MVA GE MVA CY MVA RO MVA BG MVA BG GR MVA MD MVA ME MVA AZ MVA BALTV-12  Firesoul

Maikku on syntynyt tammikuussa 2011. Kiinnostuin hienosta yhdistelmästä ja päätin kysäistä, josko meillekin saataisiin MULTI CH Freckle-Face Massimilianon ja C.I.E HU MVA V-07 LTV-08 LVV-08 Minelan Balsamin jälkeläinen. Yhdistelmä on siitä erikoinen, että isä on kääpiö. Maikusta onkin tullut pienehkö ja simpsakka koira 🙂

14.1.2012 Maikku sai ensimmäisen SERTinsä Kajaanista Perttu Ståhlbergiltä. Maikku oli juniori-ikäisenä PN2 ohittaen jopa valiokoiria! Näyttelyissä kisattiin myöskin Royal Canin Junior ROP -arvosta. Maikku sai tämän tittelin plakkariinsa. Toukokuussa Maikku yllätti ollen Jämsässä BIS 2 Tanya Ahlman-Stockmarin valitsemana. Maikku sai toisen SERTinsä. Yllätyksiä on tullut matkan varrella lisää. Kesäkuussa Maikku oli Tuurissa Perttu Ståhlbergin valitsemana ROP ja ryhmäkilpailussa se sijoittui sijalle 3. Myös Laukaassa Maikku oli RYP 3 kreikkalaisen Dimitris Antonopouloksen valitsemana. Tämä sama tuomari oli myös alkukilpailuissa. Samoissa näyttelyissä Pesonen (Onnenkäpälän Bernardo) oli VSP. Hurjaa! Heinäkuussa kisattiin Kauhavalla Mäyräkoirien Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyissä. Maikku saavutti siellä tuloksen VSP ruotsalaisen Carina Olssonin tarkan silmän alla. Maikku sai myös kiertopalkintopytyn yhden vuoden ajaksi.
Maikku pyörähti Virossa Baltian Voittaja-näyttelyissä. Maikusta tuli Baltian Voittaja vuosimallia 2012! Kesän aikana Maikku sai luolilta tuloksen LUT B. Loppuvuodesta Maikku kävi Ruotsin Voittaja-näyttelyissä. Koira sai tarvittavan tuloksen valioituakseen Ruotsista.

Jämsä 19.5.2012, Maikku BIS II

Vuosi 2013 oli hiukan rauhallisempi näyttelyiden osalta. Lahden vappunäyttelyissä Maikku oli hienosti ROP ja se sai viimeisen valioitumiseen tarvittavan SERTinsä. Tuomarina toimi Hannele Jokisilta. Ryhmäkehässä Maikku sijoittui neljänneksi Esko Nummijärven toimiessa tuomarina. Toukokuussa Maikku kävi myös LUT-kokeissa saaden toisen B-tuloksen. Lokakuussa Maikku sai pennut Pesosen (Onnenkäpälän Bernardo) kanssa. Pentueesta meille jäi kasvamaan Elsi.

Vuosi 2014 alkoi railakkaasti, sillä Kajaanin tamminäyttelyissä Maikku oli PN2 saaden viimeisen CACIBin. Maikusta tuli C.I.B. ja C.I.E. Kajaanissa oli tuomarina Raija Tammelin.
Maaliskuussa Maikku kävi näyttelyreissussa Bulgariassa asti. Siellä oli 17 näyttelyn urakka. Maikku sai kaikki mahdolliset titteli eli rivistöön kertyi 10 nimikettä lisää. Maikku oli useasti ROP ja RYP-sijoituksiakin kertyi mukavasti.
Maikku sai LUT-kokeista vaadittavan A-tuloksen ja näin koirasta tuli Suomen Käyttövalio luolilta.
Elokuun lopulla Maikku matkasi Viron Väimelaan. Siellä koira oli 2xROP ja 2xRYP 2. Maikku sai SERTin ja siitä tuli Viron valio. Tuomareina toimivat Päivi Eerola ja Aleksandr Soroko.

Väimela, Viro, elokuu 2014

Kesällä 2016 Maikku kävi pitkästä aikaa Suomen näyttelyissä. Perttu Ståhlberg valitsi koiran ROPiksi ja ryhmäkehässä ysi ryhmän seassa Maikku sijoittu Piret Lepasaaren valitsemana neljänneksi.

Maikun sydän on kuunneltu kesällä 2017 ja eläinlääkäri totesi sen terveeksi.

Firesoulin sukutaulu ja muuta tietoa

Maikku rähisi konekarhulle ihan satasella 🙂