Alvaro Del Sol D’or

C.I.B FI MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA Alvaro Del Sol D’Or

Alvaro on syntynyt Unkarissa 31.8.2007. Suomeen Alvaro saapui 10.1.2008. Näyttelyura alkoi hienosti, sillä Alvis oli kaikissa näyttelyissä, pentuluokassa, ROP. Alvaro on osallistunut kerran pentunäyttelyihin, 2.3.2008 Helsingissä. Tuomarina toimi Maija Mäkinen. Tuolloin Alvaro oli hienosti RYP-4 🙂

Junioriluokassakin Alvaro sai useamman ROPin ja lisäksi SERTejä.

Alvaro oli Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n voitokkaimpien lk ibizanpodencojen listalla sijalla 6.

Alvaro oli Latviassa näyttelyissä vuonna 2009 loka-marraskuun vaihteessa. Alvaro oli molempina päivinä ROP saaden SERTin ja CACIBin. Alvaro sai Latvian muotovalion arvon samaan aikaan kuin valioitui Suomessa.

Latvia 2009, RYP 4.

Alvaro sai valioitumiseen tarvittavan SERTin Tuusniemellä 20.2.2010. Tuomarina oli latvialainen Ligita Zake.

Alvis oli Viron voittaja-näyttelyissä sekä ryhmänäyttelyissä 5.6.-6.6.2010. Ensimmäisenä näyttelypäivänä sveitsiläinen Lisbeth Mach antoi Alvarolle SERTin sekä CACIBin, joten siitä tuli Viron muotovalio. CACIB oli Alvaron neljäs, mutta koirasta ei tullut vielä kansainvälistä muotovaliota, sillä ensimmäisen ja viimeisen CACIBin saannin välillä ei ollut kulunut riittävän pitkää aikaväliä.
Toisena näyttelypäivänä Alvaro osallistui erikoisnäyttelyyn saaden SERTin. Alvis osallistui myös Sellan kanssa parikilpailuun, jonka ne voittivat ollen BIS I!

Kesällä 2010 Alvaro sai viimeisen Kansainvälisen muotovalion arvoon vaadittavan CACIBin.

Joulukuussa 2010 Alvaro matkusti näyttelyihin Vilnaan, Liettuaan. Alvaro oli ROP saaden SERTin ja CACIBin. Alvarosta tuli Liettuan ja Baltian valio. Alvaro oli Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n voitokkaimpien lk ibizanpodencojen listalla sijalla 8 ja vuoden jalostusuros-listalla sijalla 1.

Alvaro on käynyt lonkka- ja kyynärkuvissa. Tuloksia ei ole virallistettu, mutta kuvaavan eläinlääkärin mielestä lonkat ovat A/A ja kyynärät 0/0. Silmät on peilattu virallisessa tarkastuksessa. Ne ovat terveet.

Alvaro Del Sol D’Orin sukutaulu ja muuta tietoa

 

Alvaro vuonna 2016.