Necronomicon Nordic Blue

C.I.B FIN MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA MVV-14 VV-14 HeVW-14 HeVW-15 VV-15 Necronomicon Nordic Blue

Sella on syntynyt 21.4.2006. Kasvattaja on Sanna Ahlqvist. Sella on iloinen ja virkeä touhuaja vielä vanhemmallakin iällä.

Sella sai ensimmäisen SERTinsä 26.5.2007 Iisalmen koiranäyttelyissä. Tuomarina oli israelilainen Agnes Ganami Kertes. Viimeisen, valioitumiseen tarvittavan SERTin, Sella sai 26.4.2008 Lahdessa Paavo Mattilalta.

Sella on käynyt vuonna 2009 loka-marraskuun taitteessa näyttelyissä Latviassa. Sella oli molempina päivinä VSP saaden SERTin ja CACIBin. Näin Sella sai Latvian muotovalion arvon. Joulukuussa Sella kisasi Messukeskuksessa kahtena päivänä ollen ensimmäisessä näyttelyssä PN3 ja toisessa näyttelyssä PN2 saaden CACIBin.

6.6.2010 Sella sai näyttelyreissulla Tallinnassa SERTin, joten koirasta tuli myös Viron valio. Sella oli näissä näyttelyissä myös VSP.

Joulukuussa 2010 Sella matkasi näyttelyihin Vilnaan, Liettuaan. Sella oli molempina näyttelypäivinä VSP saaden SERTin ja CACIBin. Sellasta tuli Liettuan ja Baltian valio sekä Kansainvälinen muotovalio. Sella oli Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n vuoden jalostusnarttu-listalla sijalla 1.

Viimeisimpinä vuosina Sella on käynyt näyttelyissä vähemmän. Kun koiruus täytti huhtikuussa 2014 8 vuotta, niin Sella on saanut matkata näyttelyihin useammin veteraani-luokan merkeissä. 8.8.14 Sella kisasi Maailman Voittaja -näyttelyssä saaden Ligita Zakelta Maailman Veteraani Voittaja -tittelin!

Maailman Veteraani Voittaja vuosimallia 2014.

Vuonna 2015 Sellalle napsahti Messukeskuksessa Veteraani Voittaja -15 ja Helsinki Veteraani Voittaja -15 -tittelit. Vuonna 2016 koira kävi 10-vuotiaana Kuopion näyttelyissä ollen PN2 ja veteraanien ROP.

Sella on käynyt lonkka- ja kyynärkuvissa. Tuloksia ei ole virallistettu, mutta kuvaavan eläinlääkärin mielestä lonkat ovat A/A ja kyynärät 0/0. Sella on käynyt virallisissa silmätutkimuksissa, joissa silmät todettiin terveiksi.

Sellalla on kaksi pentuetta Alvaron kanssa. Ensimmäinen syntyi vuonna 2009. Onnenkäpälän Alvaro Jr. jäi asumaan Kaisan poppoon kanssa. Toinen pentue syntyi vuonna 2010. Pentueen ainokainen edustaja, Onnenkäpälän Bubble Bobble sai hyvän kodin Lahdesta.

Necronomicon Nordic Bluen sukutaulu ja muuta tietoa

Sella vuonna 2008.

 

Sella 10-vuotiaana.