Onnenkäpälän Alvaro Jr.

C.I.B FI MVA SE MVA EE MVA LT MVA MD MVA ME MVA V-10 HeW-11 MD GR MVA EEJV-10 EEV-10 BALTV-12 HeW-13 Onnenkäpälän Alvaro Jr

Altti kävi vuonna 2009 kerran pentunäyttelyissä ollen RYP 1. Pentuluokassa kisatessaan Altti oli ROP. Altti osallistui virallisiin näyttelyihin ensimmäisen kerran Kiihtelysvaarassa 11.4.2010. Tuomarina toimi Tuula Savolainen. Altti oli hienosti ROP. Altti oli vuoden 2009 Paras pentu-listalla Savon Seudun Vinttikoiraharrastajat ry:n kilpailussa sijalla 2.

5.6.2010 Altti sai Tallinnassa Juniori SERTin ja koiruus oli jälleen ROP 🙂 Kun kyseessä oli voitajanäyttelyt, niin Altti sai ensimmäiset tittelinsä; Viron Juniori Voittaja 2010 sekä Viron Voittaja 2010.

Huhtikuu 2010

Joulukuussa 2010 Altti osallistui Helsingin Messukeskuksessa Helsinki Voittaja 2010- sekä Vuoden Voittaja 2010 -näyttelyihin. Altti kilpaili nuorena poikana valiouroksia vastaan. Ensimmäisenä päivänä Altti oli paras uros kakkonen saaden SERTin ja VARA CACIBin. Toisena päivänä jysähti potti, kun Altista tuli Vuoden Voittaja! Altti oli Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n voitokkaimpien lk ibizanpodencojen listalla sijalla 2.

Lokakuussa 2010 Altti kävi terveystarkastuksissa. Silmät ovat terveet ja polvet ovat 0/0.

Kesäkuussa 2011 Altti käväisi Moldovassa. Nuoresta herrasta tuli Moldovan valio sekä Grand valio sekä Montenegron valio! Elokuussa Altti kävi ensimmäistä kertaa näyttelyissä Suomessa 2-vuotissynttäreidensä jälkeen. Altti sai valionarvoon vaadittavan viimeisen SERTinsä 🙂 Joulukuussa Altti osallistui Helsinki Voittaja- ja Voittaja- näyttelyihin. Altti sai kokoelmiinsa Helsinki Voittaja-tittelin. Altti oli Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n voitokkaimpien lk ibizanpodencojen listalla sijalla 5.

Helsinki Voittaja vuonna 2011.

Vuonna 2012 Altti on käynyt vähemmän näyttelyissä. Alkuvuoden puoliskolla Markku Kipinä, Christian Stefanescu sekä Soile Bister valitsivat Altin ROPiksi. Heinäkuussa Kokkolassa oli tuomarin muutos. Altti pääsi jälleen Kipinän arvioitavaksi. Taasen napsahti ROP-tulos 🙂 Elokuussa myös Lokodi Csaba Zsolt arvioi Altin rotunsa parhaaksi.

Vuonna 2013 Altti sai Messukeskuksen näyttelyreissulla Helsinki Winner-tittelin, sillä koira oli urosten paras ollen VSP.

Vuonna 2014 Altti kävi pyörähtämässä tammikuussa Kajaanin näyttelyissä ollen ROP. Tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa.

Altti kävi ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa 14.1.2018 Kajaanin näyttelyissä. Tuomarina oli Erika Häkkinen. Altti oli VSP sekä VET ROP. ROP oli Cazaion Chaneth.

Kuva: Sanna Ruotsalainen

Onnenkäpälän Alvaro Jr:n sukutaulu ja muuta tietoa