Onnenkäpälän toiminta laajenee syksyllä

Olen ollut mukana Har-Min Farmi yrityksen toiminnassa lähes 17 vuotta. Har-Min toiminta ajetaan alas kesän aikana ja yrityksen toiminta siirtyy syyskuussa Onnenkäpälän alle. Jatkossa Onnenkäpälän toiminta on siis jakautunut kolmeen toimipisteeseen, Pajujärvelle, Iisalmeen ja Siilinjärvelle. Iisalmessa osoite on Satamakatu 10-12 ja Siilinjärvellä Asematie 3.

Koirakoulutoiminta jää Har-Min myötä pois. Riikka Hartikainen käy hieromassa koiria Siilinjärven ja Iisalmen pisteissä. Siilinjärven liikkeeltä on saatavissa koiratarvikkeita ja koiran ruokia sekä ihmisille ravintolisiä ja hiukan myös elintarvikkeita. Voin kuljettaa tuotteita Iisalmen pisteeseen, kun siellä on työpäiviä. Siilinjärven pisteessä on trimmauspalveluita Onnenkäpälän sekä Kaunis-Turkki yrityksen puitteissa.

Koirahoitolatoiminta pysyy Pajujärvellä ennallaan. Trimmaan ja poistan hammaskiviä Pajujärvellä pääsääntöisesti hoitokoirilta, joille on toivottu lisäpalveluita.

Tuotevalikoima laajene suuresti Onnenkäpälän verkkokaupassa loppukesän/syksyn aikana. Har-Min Farmin verkkokaupassa on tällä hetkellä suuria loppuunmyyntialennuksia. Käy kurkkaamassa!

Terv. Kaisa

Vastaa