Onnenkäpälän Carla, Celeste ja Celina

Näiden tyttöjen vanhemmat ovat Gozzytix Lexiconia ja Onnenkäpälän Ainotar. Pennut ovat kerinneet käydä pentunäyttelyissä sekä Celeste eli Selma on osallistunut myös pentuluokkaan aikuisten koirien näyttelyissä.

Carla

Viisikuisena Carlalle napsahti pentunäyttelyissä rop-tulos. Silloin tuomarina toimi Ypäjällä Helin Tenson.

Arvostelu:
sopivat mittasuhteet, liikkuu hyvin, kaunis pää, erinom. ylälinja, häntä erinom. rintakehä ja eturinta, hieman avonaiset kyynärpäät, erinom. kulmautunut, karkea turkki, miellyttävä luonne, kauniisti esitetty.

Helmikuussa 2024 Reino Korpela tuomaroi Kauhaoella ja tulos oli PEN-1, KP, ROP-PEN.

Arvostelu:
Erinomaisessa kehitysvaiheessa oleva 8 kk pentu, jolla kaunislinjainen pää. Sopiva kaula. Nyt jo riittävän vahva runko ja takaosa. Tiiviit ylä- ja alalinjat. Sopiva luusto ja kulmaukset. Hyvä karvapeite ja hännän kiinnitys. Upea narttupentu, jolle mielelläni annan kunniapalkinnon!

Carla 4 kk
Marraskuun pentunäyttelyt Ypäjällä. Onnenkäpälän oli kasvattaluokassa rop ja bis 3.

Carlan sukutaulu ja muuta tietoa

Celeste

Celesten eli Selman sijoitusemäntä on innostunut näyttelytouhuista. Selma on ollut pentunäyttelyissä pienten pentujen ensimmäinen ja toinen saaden kunniapalkinnon.

Joulukuu 2023 Helsinki Winner Puppy Show
Tuomari: Anita Al-Bachy

Arvostelu:
Erinomaista tyyppiä. Erinomainen päänpituus. Hyvä kallo ja kuono-osa. Hyvä purenta. Kaunismuotoiset tummat silmät. Hyvä kaula. Säkä voisi olla selvempi. Riittävä rintakehän pituus. Hyvä luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä. Tiiviit käpälät. Liikkuu vielä hieman kinnerahtaasti takaa ja aavistuksen korkea kinner. Erinomainen lupaava karvankarkeus.

Celesten sukutaulu ja muuta tietoa

Selma 4 kk
Helsinki Winner Puppu Show, joulukuu 2023

Celina

Celina on osallistunut kerran pentunäyttelyihin: Ypäjällä marraskuussa 2023. Silloin tuloksena oli neljäs pienten pentujen luokassa. Tuomarina toimi Helin Tenson.

Celinan sukutaulu ja muuta tietoa

Celina 5 kk