Onnenkäpälän Ulriikka ja Ursula

Ulriikan ja Ursulan vanhemmat ovat Rockhill’s Arter Midnight eli Rico ja Onnenkäpälän Malla. Rico palautui kasvattajalle koirasta riippumattomista syistä. Rico alkoi käymään minulla trimmauksessa. Näin, että koira on hyvännäköinen. Kysyin urosta jalostukseen ja sain siihen luvan. Olen ollut tyytyväinen tyttösten kehitykseen. Olen käyttänyt siskoksia pentunäyttelyissä ja aloitimme aikuisten näyttelyissä käynnin tammikuussa 2024.

Ulriikka

Ulriikka on käynyt kaksi kertaa pentunäyttelyissä ollen pienten pentujen toinen sekä vanhempien pentujen toinen. Belladonna eli Inkeri ja sisko, Ursula ovat kiilanneet ohi. Tuomareina ovat toimineet Hilkka Salohalla ja Harri Lehkonen. Syyskuun Lahden pentunäyttelyissä Ulriikka osallistui Ursulan kanssa parikilpailuun ja siskokset olivat hienosti BIS 3.

Junioriluokassa tammikuussa 2023 Ulriikka yllätti ja oli 9-kuisena Kajaanissa ERI, SA, PN 1, ROP, JUN ROP, SERT, JUN-SERT, JUN-CACIB. Tuomarina oli Jetta Tschokkinen.

Arvostelu:
9 kk hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunisilmeinen lupaava nartun pää. Hyvä purenta. Tummat silmät. Hyvä kaula, selvä säkä. Lupaava eturinta. Ikään nähden erittäin hyvä rintakehä. Hieman litteät käpälä edessä. Hyvä vahva takaosa. Tässä vaiheessa hieman pehmeä karvanlaatu. Liikkuu hyvällä rytmillä. Takaraajat voisivat avautua paremmin taakse. Hyvä käytös. Kaunis sivukuva seistessä.

Helmikuussa Ulriikka oli Kauhajoella Reino Korpelan arvioimana JUN ERI-1, SA, PN-3, JUN-SERT, varaSERT, ROP-JUN.

Arvostelu:
Sopiva koko ja mittasuhteet. Kaunis nuoren nartun pää. Hyvä kaula. Sopivan pitkä rintakehä. Riittävän tiivis ylälinja. Hyvä takaosa. Oikein kulmautuneet raajat. Hyvä karvapeite ja hännän kiinnitys. Suorat tehokkaat liikkeet. Rauhallinen käytös.

Ulriikka pentunäyttelyissä Lahdessa syksyllä 2023
Ulriikka 9-kuukautisena Kajaanissa rop ja jun rop
Kauhajoki, helmikuu 2024

Ulriikan sukutaulu ja muuta tietoa

Ursula

Ursula oli lokakuusa 2023 Lahdessa pentunäyttelyissä rop ja ryhmäkehässä toinen. Tuomarina toimi Harri Lehkonen. Parikilpailussa Ursula ja Ulriikka olivat bis 3.

Ursulan arvostelu:
Tasapainoisesti kehittynyt narttupentu. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen etuosa. Ikäisekseen hyvä vahva runko. Erittäin hyvä takaosa. Hyvälaatuinen turkki. Esiintyy ryhdikkäästi. Erinomaiset liikkeet.

Ursulan sukutaulu ja muuta tietoa

Ursula 3 kk
Ursula pentunäyttelyissä Lahdessa syyskuussa 2023
Ursula ja Ulriikka parikilpailussa pentunäyttelyiss lokakuussa 2023